Vollenhoven tankpassen

Op ruim 250 tankstations in Nederland kunt u terecht met de AVIA tankkaart om al uw aankopen te laten afrekenen zonder geld op zak. Deze aankopen worden via een wekelijkse factuur gefactureerd aan u en middels automatische incasso geincasseerd.

Als bedrijf kunt u een aantal zaken instellen op uw tankpas(sen)

  • Dag- en weeklimiet
  • Brandstoffen
  • Pincodes
  • Wel of geen invoer van de kilometerstandVollenhoven Olie B.V. geeft 2 soorten tankpassen uit:

AVIA Tankpas:
Voor het MKB hebben we de AVIA Tankpas ter beschikking. Met deze tankkaart kunt u 24/7 tanken op het hele AVIA netwerk, zowel bemand als onbemand.
Meer informatie

AVIA Truck Tankpas:
Voor transportbedrijven, groot en klein, hebben we een speciale Truck Tankpas. Met deze pas kunt u 24/7 tanken op alle AVIA Truck locaties. Deze tankstations zijn voorzien van highspeed tanksystemen en bevinden zich hoofdzakelijk in de buurt van logistieke distributiecentra en snelwegen.
Meer informatie


CMS (Cards Management System)
Om onze klanten een optimale dienstverlening te bieden heeft Vollenhoven Olie een Cards Management System (CMS) ontwikkeld. Dit CMS programma biedt de klant tal van mogelijkheden om het wagenparkbeheer te vereenvoudigen en financiële informatie in te zien.

Hoe werkt het?
Elke nieuwe klant ontvangt van ons een inlognaam met een uniek wachtwoord waarmee ingelogd kan worden.

Wat is er zoal mogelijk?
- Gegevens: klanten kunnen hun bedrijfsgegevens inzien en eventueel aanpassen. Denk hierbij aan bedrijfsnaam, adres, bankgegevens en e-mailadressen.
- Facturen: Digitale facturen opgalen. Door in te loggen in CMS heeft de klant altijd toegang tot alle facturen. Op deze wijze hebben zij altijd alle facturen binnen handbereik.
- Tankpassen: Snel en makkelijk tankpassen aanvragen, vervangen, muteren en blokkeren. 24/7 inzicht in alle tankpassen, zowel de actieve als de geblokkeerde.
- Overzichten: hier staan alle transacties verzameld. Klanten kunnen hier een selectie maken op datum of pasnummer en deze exporteren naar Excel.

Bent u al klant en wilt u inloggen?
Klik dan hier:
CMS