Metaal industrie

Vollenhoven Olie Technologie B.V. heeft jarenlange ervaring in de metaalindustrie. Wij kunnen voor elke toepassing een oplossing bieden. 

Vollenhoven Olie Technologie B.V. Metaalbewerking, alles in één hand!
 
VLOEIBAAR GEREEDSCHAP
De beste snij- en slijpoliën, emulsies en specialiteiten op het gebied van metaalbewerking. Natuurlijk afgestemd op uw specifieke situatie. Zo hebben wij speciaal producten voor:
• Draaien, frezen, boren
• Slijpen (ook hardmetaal)
• Stansen, omvormen, dieptrekken, draadtrekken van o.a. koper en aluminium.
• Tandwiel steken, honen, lappen, diepgatboren
• Vonkverspaning
 
EMULSIE & OLIE CONTROLE
Onderhoud en controle van olie en emulsie is dè manier om kwaliteit te garanderen en kosten te besparen. Hiermee kunnen wij u helpen door het complete onderhoud te organiseren maar ook door:
• Interne opleidingen
• Externe opleidingen
 
FLUIDMANAGEMENT & ONDERHOUD
In samenwerking met onafhankelijke bedrijven kunnen wij uw machines reinigen, schoonmaken en tevens voor de afvoer van “oude” olie en emulsie zorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw complete “Fluid Management” bij ons uit te besteden.
 
EMULSIEMENGERS & OLIESEPARATOREN & OLIESKIMMERS
Voor een goede start en een lange levensduur van uw emulsie zijn mengers en emulsie onderhoudsapparatuur noodzakelijk. Ook hier voorziet Vollenhoven Olie Technologie in het complete gamma. In samenwerking met gerenommeerde merken kunnen wij u hiermee een optimale emulsie conditie garanderen.
 
NEVELAFSCHEIDERS
Olie of emulsienevel een probleem? Met onze nevelafscheiders helpen wij dit probleem uit de wereld. Diverse modellen voor grote en kleine machines. Deskundige montage en advies.
 
MICRO- DOSEER APPARATUUR
Van zeer specialistische doseerapparatuur tot “custom made” apparaten. Bijzonder geschikt voor het aanbrengen van olie/emulsie bij bijvoorbeeld zagen, draaien, frezen, stansen, dieptrekken, tappen etc. Alleen daar olie waar u het nodig heeft. Ook hier werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf. Wij testen uw oliespecificaties met welke componenten u uw productie het beste kunt optimaliseren.
 
SMEERMIDDELEN & CHEMISCHE PRODUCTEN
Vollenhoven Olie Technologie heeft tevens de beschikking over een zeer breed gamma aan machine smeermiddelen, corrosiebeschermende producten, reinigers en technische sprays. Wij kunnen u altijd de beste prijs kwaliteit verhouding bieden.
 
HUID-BESCHERMINGSPRODUCTEN
Als u met emulsie werkt is huidbescherming van groot belang voor uw medewerkers. Wij hebben het complete gamma van Americol in ons pakket en kunnen u goed adviseren over het gebruik van de juiste producten.