Berufluid

De tijden veranderen. Met de Berufluid mineraal olie serie bewandelt Bechem nieuwe paden in de smeermiddelen technologie.
 
Het toekomst georiënteerde smeermiddel concept Berufluid combineert de positieve eigenschappen van de klassieke basisoliën en water. Viscose water met uitstekende koel- en smerende eigenschappen en een intelligent additieven systeem vormen de basis van deze nieuwe smeermiddelen generatie.
 
Berufluid is het antwoord op de uitdagingen van morgen en biedt een intelligent, ecologisch verstandige manier om problemen op te lossen in moderne metaalbewerking en metaalomvorming productieprocessen.
 
Ontdek de verschillende voordelen wanneer u Berufluid in uw productieproces gebruikt. Profiteer van de proces aangepaste viscositeit van dit high performance smeermiddel, welke het mogelijk maakt om optimale resultaten te behalen op het gebied van koeling en smering.
 
In de toekomst zullen bedrijfsresultaten sterk worden beïnvloed door de beschikbaarheid van natuurlijke bronnen en sociale omstandigheden.
Profiteer van de betrouwbare technologie van het mineraal en olievrije, op water gebaseerde, high performance smeermiddel Berufluid en bereid uw bedrijf voor op tijden die veranderen.
 
Neem de eerste stap. Probeer en ervaar de mogelijkheden die geboden worden door Berufluid.